Secuur
expertise

Bel ons
030-8080590

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Vrolijk, bekwaam en vakkundig
  • Sikkens Quality Painter

De vakkundige behanger van Leike Vakschilder uit Utrecht

Het behang dat de behanger kan aanbrengen komt in diverse soorten en maten, geschikt voor allerlei soorten interieurs. Als behangersbedrijf uit Utrecht kunnen wij u allerlei soorten behangwerk verzorgen. Of u nu houdt van een klassieke print, een vrolijke kleur of reliëfbehang, de behanger weet raad met alle typen. Hij heeft onder andere ervaring in het strak en nauwkeurig aanbrengen van onder andere glasvezelbehang, glasweefselbehang en vliesbehang. Maar ook andere materialen zijn voor hem geen enkel probleem.

Materiaal van de behanger van Leike Vakschilder uit Utrecht

Behangwerk

Met een behanger van Leike Vakschilder uit Utrecht heeft u een vakman in huis die met diverse behangsoorten en -technieken uit de voeten kan. U kunt kiezen voor een motief of uni, structuur of egaal. Het is allemaal mogelijk. De behanger heeft een brede materialenkennis en beschikt over diverse technieken om uw behang op secure en egale wijze aan te brengen. Zo bent u verzekerd van een fraai resultaat.

Meer info

Kleurstalen van een behanger uit Utrecht

Over

Uw schildersbedrijf uit de regio Utrecht werkt met moderne materialen en eenvoudig verwerkbare verf van hoge kwaliteit. Daardoor kunt u altijd rekenen op een uitstekend eindresultaat. Schilderen is waar precisiewerk, dus de schilder werkt altijd zeer nauwkeurig, ongeacht het project waar hij aan werkt. Bij zijn werkzaamheden staan kwaliteit en duurzaamheid altijd voorop

Meer info

Kwast van een behanger uit Utrecht

Portfolio

Reken erop dat Leike Vakschilder keer op keer een kwalitatief hoogwaardig schildersproject afrondt. In de loop der tijd heeft hij al heel wat klanten kunnen bevredigen met een uitstekend eindresultaat. De betrokkenheid van de schilder, maar ook de opdrachtgevers leidt al vele jaren tot vakkundig schilderwerk. En dit werk kunt u op uw gemak bekijken in het uitgebreide portfolio.

Meer info

Ervaringen van onze klanten

Betrouwbaar, goed werk, komt z'n afspraken na en is bovendien ook nog erg aardig!

Bertine Bouwman uit Utrecht

Voorjaar 2013 ons huis weer helemaal mooi  en strak in de verf. Aardige schilder met hart voor zijn werk. 

Hans uit Utrecht

Bel ons direct
030-8080590