Diensten

Schilderwerk en meer bij u in Utrecht

Het dienstenpakket van Leike Vakschilder is zeer uitgebreid en divers. Uiteraard bieden we u voor al uw onderhoud, restauraties en renovaties in de regio Utrecht allerlei soorten schilderwerk, zoals binnen- en buitenschilderwerk, kleine huisschilderklussen, maar ook bijvoorbeeld uitgebreid kleuradvies. Daarnaast zijn we uw aangewezen partner wanneer het aankomt op behangen en glaszetten. Wanneer u gebruikmaakt van onze diensten, dan kunt u rekenen op vakmanschap en kwaliteit. Uw schilder werkt namelijk altijd met de beste materialen, zoals hoogwaardige en duurzame verf. Ook is hij op de hoogte van alle moderne en nieuwe technieken die zich binnen onze branche ontwikkelen. Dus voor vakkundig schilderwerk en meer schakelt u de vakman van Leike Vakschilder uit Utrecht in.

Materiaal voor schilderwerk in Utrecht

Schilderwerk

Onder schilderwerk verstaat Leike Vakschilder een zeer uitgebreid dienstenaanbod. En deze diensten biedt uw schilder aan een zeer gemêleerd klantenbestand aan, zoals particulieren, bedrijven, kantoren en VvE’s uit de regio Utrecht. Zijn vakmanschap is bereikbaar voor iedereen.

Lees meer

Plamuur- en schilderwerk in Utrecht

Onderhoud en renovatie

Als schildersbedrijf uit Utrecht kan Leike Vakschilder u helpen met allerlei werkzaamheden. Van schilderwerk tot houtreparatie, van onderhoud tot renovatie, hij is uw meest geschikte partner. Doordat we als bedrijf diverse connecties hebben binnen de branche, kan onze schilder u een totaaloplossing bieden.

Lees meer

Aanbrengen van een scharnier in Utrecht

Glaszetten

Uw glaszetter is een ware glasspecialist. Hij beschikt dan ook over de nodige ervaring wanneer het om glaszetten gaat. We kunnen u diverse soorten glas op maat leveren, zodat voor uw project het beste resultaat gecreëerd kan worden. Overleg eens over de mogelijkheden.

Lees meer

Behangrollen

Behangen

De behanger heeft ervaring met verschillende typen behang. Een fraai uitziend behang begint uiteraard met een egale ondergrond. Ook daarvoor kan de behanger zorgen. Hij kan u ook van advies voorzien wanneer het aankomt op materiaal-, patroon- of kleurkeuze.

Lees meer

Bel voor een gratis offerte
030-8080590