Sikkens Quality Painter

Bel ons
030-8080590

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Vrolijk, bekwaam en vakkundig
  • Sikkens Quality Painter

Uw vakkundige schildersbedrijf voor onderhoud en renovatie uit Utrecht

Als schildersbedrijf uit Utrecht kunnen wij u helpen met allerlei werkzaamheden. Van schilderwerk tot houtreparatie, van behangen tot glaszetten, wij zijn uw meest geschikte partner. Doordat wij als bedrijf diverse connecties hebben binnen de branche, maar ook een Sikkens Quality Painter in huis hebben, kunnen wij u een totaaloplossing geven. Zowel bij onderhoud, renovaties, restauraties, verbouwingen als nieuwbouw kunnen wij u allerlei diensten aanbieden. Laat bijvoorbeeld uw schilderwerk jaarlijks onderhouden door de vakman uit Utrecht. Dit kan door een HuisSchilderPlan op maat samen te stellen. Zo profiteert u langer van een mooi resultaat.

Gereedschap van een bouwbedrijf uit Utrecht

Onderhoud en renovatie

Met het schildersbedrijf van Leike Vakschilder uit Utrecht bent u zeker van nauwkeurig en professioneel vakmanschap. Van kleine klussen binnenshuis tot groot onderhoud aan uw bedrijfspand, de vakman van Leike Vakschilder is de aangewezen specialist voor al uw werk. Voor ieder project wordt door hem de beste aanpak gezocht wat betreft de bouwwerkzaamheden. Daardoor kunt u altijd rekenen op een topresultaat.

Meer info

Kleurstalen van een bouwbedrijf uit Utrecht

Over

Uw schildersbedrijf uit de regio Utrecht werkt met moderne materialen en eenvoudig verwerkbare verf van hoge kwaliteit. Daardoor kunt u altijd rekenen op een uitstekend eindresultaat. Schilderen is waar precisiewerk, dus de schilder werkt altijd zeer nauwkeurig, ongeacht het project waar hij aan werkt. Bij zijn werkzaamheden staan kwaliteit en duurzaamheid altijd voorop

Meer info

Kwast van een bouwbedrijf uit Utrecht

Portfolio

Reken erop dat Leike Vakschilder keer op keer een kwalitatief hoogwaardig schildersproject afrondt. In de loop der tijd heeft hij al heel wat klanten kunnen bevredigen met een uitstekend eindresultaat. De betrokkenheid van de schilder, maar ook de opdrachtgevers leidt al vele jaren tot vakkundig schilderwerk. En dit werk kunt u op uw gemak bekijken in het uitgebreide portfolio.

Meer info

De voordelen van Sikkens Quality Painters en het HuisSchilderPlan

De zekerheid en het gemak van een vakschilder
De Sikkens Quality Painter is een echte vakman met bewezen ervaring, de juiste diploma’s en passie voor het schildersvak. U kunt zijn deskundige advies verwachten over welke plekken onderhoud nodig hebben en het beste verfsysteem voor uw binnen- en buitenschilderwerk waarbij aspecten als afwasbaarheid en levensduur op uw wensen worden afgestemd.

Eénmalig of een inzichtelijke en kostenbesparende meerjarenplanning; HuisSchilderPlan®
Naast eenmalige schilderklussen kunt u het Sikkens HuisSchilderPlan® met de Sikkens Quality Painter aangaan: een onderhoudsovereenkomst voor meerdere jaren. Het verzekert u van planmatig onderhoud aan uw woning, garantie op ‘t schilderwerk, en van significant lagere kosten dan wanneer u telkens groot onderhoud zou laten uitvoeren na een langere periode. Klik hier om te lezen hoe het HuisSchilderPlan® werkt.

Garantie op kwaliteit van schilderwerk
Bij Sikkens Quality Painters krijgt u garantie op uw schilderwerk, zo bent u verzekerd van de kwaliteit van de uitgevoerde schilderwerkzaamheden zoals overeengekomen in de offerte. De lengte van de garantieperiode is afhankelijk van de ondergrond en het gekozen type verf. Uw Sikkens Quality Painter vertelt u hier graag meer over.

Topkwaliteit Sikkens producten die uw woning langdurig beschermen en weer laten stralen

Ervaringen van onze klanten

Betrouwbaar, goed werk, komt z'n afspraken na en is bovendien ook nog erg aardig!

Bertine Bouwman uit Utrecht

Voorjaar 2013 ons huis weer helemaal mooi  en strak in de verf. Aardige schilder met hart voor zijn werk. 

Hans uit Utrecht

Bel ons nu
030-8080590