Over ons

Een van de beste schilders in de regio Utrecht: vakkundig en ervaren

Zowel op het gebied van verbouw- of nieuwbouwschilderwerk, onderhoudsschilderwerk, wandafwerking of behangen kan een van de beste schilders uit de regio Utrecht u helpen. Hij beschikt namelijk over een flinke dosis ervaring binnen de schilders- en bouwbranche, over diverse diploma's en certificaten en hij deelt zijn expertise graag met de klant. Daarnaast is hij een Sikkens Quality Painter, waarmee hij zijn vakkundige en veelzijdige werkwijze officieel heeft bewezen.

Schilders aan het werk in Utrecht

Over

Aan het hoofd van Vakschilder Leike staat Leon Poorte, geboren en getogen in Limburg, Venlo.

De naam Leike kreeg hij mee van zijn opa, en iedereen in Venlo heeft dat van hem over genomen. Sinds enkele jaren woont hij in Utrecht. Van jongs af aan is hij in de leer bij zijn vader. Nadat hij jarenlang als muzikant heeft gewerkt, begon het toch te kriebelen en heeft hij een opleiding voor schilders gevolgd en deze met succes behaald.

Diensten

Schilders aan het werk in Utrecht

Eigen baas

Na enkele jaren eerst in loondienst bij diverse schildersbedrijven te hebben gewerkt, is hij uiteindelijk voor zichzelf begonnen. Om zijn roots niet te vergeten, heeft hij zijn bedrijf genoemd zoals zijn opa hem deze naam gaf, “Leike Vakschilder”. Voornamelijk richt hij zich op de particuliere markt voor binnen- en buitenschilderwerk, behangen, onderhoud en renovatie. Leike Vakschilder staat bekend als een van de meest vakkundige en deskundige schilders in de regio Utrecht.

Referenties

Materiaal van schilders in Utrecht

Totaaloplossing

Een offerte is altijd vrijblijvend. Daarnaast geeft Leike Vakschilder advies over de staat van onderhoud, levert kwaliteit en staat open voor de wensen van de klant. Communicatie over het verdere verloop van de schildersklus staat hoog in het vaandel om zodoende het mooiste eindresultaat te behalen.

Heeft u interesse in een offerte, dan komt uw schilder graag langs om de schildersklus te bekijken.

Bekijk het portfolio

De voordelen van Sikkens Quality Painters en het HuisSchilderPlan

De zekerheid en het gemak van een vakschilder
De Sikkens Quality Painter is een echte vakman met bewezen ervaring, de juiste diploma’s en passie voor het schildersvak. U kunt zijn deskundige advies verwachten over welke plekken onderhoud nodig hebben en het beste verfsysteem voor uw binnen- en buitenschilderwerk waarbij aspecten als afwasbaarheid en levensduur op uw wensen worden afgestemd.

Eénmalig of een inzichtelijke en kostenbesparende meerjarenplanning; HuisSchilderPlan®
Naast eenmalige schilderklussen kunt u het Sikkens HuisSchilderPlan® met de Sikkens Quality Painter aangaan: een onderhoudsovereenkomst voor meerdere jaren. Het verzekert u van planmatig onderhoud aan uw woning, garantie op ‘t schilderwerk, en van significant lagere kosten dan wanneer u telkens groot onderhoud zou laten uitvoeren na een langere periode. Klik hier om te lezen hoe het HuisSchilderPlan® werkt.

Garantie op kwaliteit van schilderwerk
Bij Sikkens Quality Painters krijgt u garantie op uw schilderwerk, zo bent u verzekerd van de kwaliteit van de uitgevoerde schilderwerkzaamheden zoals overeengekomen in de offerte. De lengte van de garantieperiode is afhankelijk van de ondergrond en het gekozen type verf. Uw Sikkens Quality Painter vertelt u hier graag meer over.

Topkwaliteit Sikkens producten die uw woning langdurig beschermen en weer laten stralen

Bel voor een gratis offerte
030-8080590