Sikkens Quality Painter

Gratis offerte?
030-8080590

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Vrolijk, bekwaam en vakkundig
  • Sikkens Quality Painter

Een kwalitatief eindproduct bij uw schildersbedrijf uit Utrecht

Uw schildersbedrijf uit Utrecht beschikt over een erkende en vakkundige Sikkens Quality Painter, een vakkundige schilder die met iedere klus raad weet. Ongeacht de omvang van de schildersklus, bij iedere opdracht wordt samen met de schilder van Leike Vakschilder altijd gezocht naar de meest passende uitvoering van uw wensen. Bij ons krijgt u garantie op uw schilderwerk, zo bent u verzekerd van de kwaliteit van de uitgevoerde schilderwerkzaamheden zoals overeengekomen in de offerte. De lengte van de garantieperiode is afhankelijk van de ondergrond en het gekozen type verf. U heeft gezocht naar een vakkundig en erkend schildersbedrijf en u heeft uw betrouwbare partner gevonden in Leike Vakschilder uit Utrecht.

Kwast van een schildersbedrijf uit Utrecht

Schilders

De schilder van Leike Vakschilder kan u diverse diensten binnen het schildersvak bieden. Uw vakman is bij uw onderhoud, restauratie of renovatie inzetbaar als:

  • binnenschilder
  • buitenschilder
  • huisschilder
  • winterschilder
  • kleuradviseur

Meer info

Kleurstalen van een schildersbedrijf uit Utrecht

Over

Uw schildersbedrijf uit de regio Utrecht werkt met moderne materialen en eenvoudig verwerkbare verf van hoge kwaliteit. Daardoor kunt u altijd rekenen op een uitstekend eindresultaat. Schilderen is waar precisiewerk, dus de schilder werkt altijd zeer nauwkeurig, ongeacht het project waar hij aan werkt. Bij zijn werkzaamheden staan kwaliteit en duurzaamheid altijd voorop

Meer info

Materialen van een behang- en schildersbedrijf uit Utrecht

Portfolio

Reken erop dat Leike Vakschilder keer op keer een kwalitatief hoogwaardig schildersproject afrondt. In de loop der tijd heeft hij al heel wat klanten kunnen bevredigen met een uitstekend eindresultaat. De Sikkens Quality Painter is een echte vakman met bewezen ervaring, de juiste diploma’s en passie voor het schildersvak. . En ons werk kunt u op uw gemak bekijken in het uitgebreide portfolio.

Meer info

Ervaringen van onze klanten

Betrouwbaar, goed werk, komt z'n afspraken na en is bovendien ook nog erg aardig!

Bertine Bouwman uit Utrecht

Voorjaar 2013 ons huis weer helemaal mooi  en strak in de verf. Aardige schilder met hart voor zijn werk. 

Hans uit Utrecht

Bel voor een gratis offerte:
030-8080590