Ruim 10 jaar ervaring

Schilderwerk komt in alle soorten en maten. Zowel particulieren als bedrijven uit de regio hebben de schilder in de loop der jaren uitstekend weten te vinden. En daardoor kan Leike Vakschilder een grote veelzijdigheid aan schildersdiensten bieden. U kunt de schilder inschakelen wanneer u op zoek bent naar een binnen- of buitenschilder, een huisschilder of een winterschilder.

Binnenschilder

Door uw interieur te voorzien van een nieuwe verflaag kunt u uw woning een compleet nieuwe uitstraling geven. Ook is het mogelijk om Leike Vakschilder al uw muren en plafonds van bijvoorbeeld latex of sauswerk te laten voorzien. Voor bedrijven zorgen we voor een representatief uiterlijk dat past bij het karakter van het bedrijf. En als particulier wilt u zich natuurlijk helemaal thuis voelen in uw woning. Uw schilder kan daarvoor zorgen.

Buitenschilder

Een goed onderhouden woning of bedrijfspand zorgt voor een fraai uiterlijk, maar tegelijkertijd voor een langdurig gebruik. Delen van uw pand kunnen er namelijk flink op achteruitgaan door bijvoorbeeld wisselende weersinvloeden of vervuiling. Het is dan ook aan te raden uw buitenschilderwerk zorgvuldig uit te laten voeren en daarnaast goed te laten onderhouden.

Huisschilder

De huisschilder van Leike Vakschilder is een ware vakman die bekend is op allerlei vlakken binnen het schildersgebied. Zo kan hij uw schilderwerk van a tot z afleveren. Hij zorgt voor de juiste voorbehandeling en afwerking, zodat u nog langer kunt profiteren van het geleverde eindresultaat.

Houtrot reparatie

Houtrot is een vervelende beschadiging aan uw houtwerk, maar kan tijdig aangepakt worden. Leike Vakschilder uit de regio Utrecht kan houtrot repareren en zo voorkomen dat u dit probleem nogmaals zult tegenkomen.  Met de laatste technieken en hoogwaardige materialen zorgt uw schilder ervoor dat u niets meer zult zien van de houtrot aan bijvoorbeeld uw kozijnen of ander houtwerk.

Winterschilder

In de wintermaanden staat de schilder van Leike Vakschilder zeker niet stil. Ook in dit seizoen kunt u door hem uw schilderwerk laten uitvoeren. Tussen november en maart is onze vakman beschikbaar voor al uw schilderklussen binnenshuis, groot of klein, voor bedrijf of particulier. En op uw winterschilderwerk ontvangt u meestal ook nog eens een fraaie seizoenskorting.

Kleuradvies

Heeft u hulp nodig bij het selecteren van de juiste kleur voor een bepaalde ruimte of wilt u weten welke kleuren goed samengaan? Onze schilder heeft verstand van kleurgebruik en -toepassingen, dus hij kan u passend advies bieden. Aan de hand van een uitgebreid aanbod kleurenwaaiers en kleurstalen kunt u de kleur kiezen die perfect matcht.

Bel voor een gratis offerte
030-8080590